Öroninflammation nr:4

Och en första vab för mor i huset. Mån-ons blev det, tre dagar tillbaka i föräldraledigheten kändes det som.
Den här gången visste vi ju var det var och tänkte att nu kanske vi kunde få komma till en specialist (fjärde gången sen november). Men eftersom vi gått till olika läkare (vårcentral, akuten, annan vårdcentral, privatläkarmottagning) kunde läkaren inte skicka oss direkt, måste se ev förändring, eller snarare brist på förändring. Om det händer nu igen ska vi gå tillbaka till samma som nu senast.
Morris fick dock en annan medicin nu, Amimox istället för Kåvepenin, vi får se hur det går. Han började nästan direkt att sova på nätterna igen och på dagarna verkade han helfrisk redan på tisdagen.


På mitt jobb, i väntan på läkartiden. Jag instruerade vikarien medan Morris flirtade in sig hos städerskan och fick låna en sopkvast. Han lekte också tittut med rektorerna när de försökte ha möte.


På tisdagen var vi på öppna förskolan som in the old days och hämtade Ninja tidigare. De var i parken med dagmamman och vi stannade kvar och lekte i en timme.


Dagen efter det var Morris så frisk han kunde vara men fick vara hemma från dagmamman ändå, det är tydligen så. Vi gick till Öppnis igen, i det härliga solskenet.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Stackarn! Hoppas han slipper detta på ett bra tag nu. Han ser dock himla tuff ut på bilderna. Vad stor han blivit! Hoppas vi kan få ihop en dejt i veckan.

Kram Charlotte

2009-04-05 @ 13:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback