6 månader!

bada
I tisdags fyllde jag ett halv år! Jag firade med ett bad, som jag gillar såååå mycket. Nu är jag 65,5 cm lång och väger 6985 g.

6 mån
Det är svårt att fånga den där strålen, bäst att hålla tungan rätt i munnen.

Namngivningsfest

namngivning
I söndag hade vi namngivningsfest och det kom en massa släktingar, många jag inte träffat förut. Farmor hade sytt en fin dräkt åt mig och hon och mormor var officianter. De pratade lite om mig och sjöng en rolig sång. Min faster hade skrivit en jättefin dikt till mig som hon läste och jag fick ett äppelträd! Morbror Kalle spelade piano medan Sabina sjöng en fin sång som handlade om handens fem fingrar, den gillade jag också, ville gärna sjunga med.
Sen fikade vi, mamma hade gjort ananaspaj och pappa kladdkaka, farmor hade bakat bullar och drömmar och gammelmormor hade bakat "morsans special". Pappas moster Gun sjöng en liten visa under fikat, fint som vanligt. Sen fick jag en massa presenter, tack allihopa!! En syns på bilden...inte ballongen.

är festen slut
Till slut måste även en namngivningsfest ta slut, jag och Felix blev lite trötta.

Maja på besök

Maja matar
I helgen var min kusin och hälsade på. Hon sov över och fick vara med och natta mig. Här får jag välling, mmm va mysigt.
När jag vaknade morgonen efter var helt plötsligt min faster där också, tadaaa. Jag tyckte var jätteroligt att få träffa dem på dagen, annars brukar det bara bli på kvällen när jag är lite grinig. Majas hår var helkul att dra i och rätt gott att suga på också.
Helt plötsligt satte de på TV:n och började sjunga, allihopa. Det var lite pinsamt men jag var så trött så jag orkade inte protestera, satt hos faster och myste. Singstar hette det tydligen, de sjöng rätt ok ändå, det är alltid kul med sång.

The world is mine!

The world is mine!
Hemma hos Linus och Miriam hittade jag en schysst jordglob som lyste! Jag ska dit snart igen om jag vågar, är lite rädd för Linus. Pappa säger att han är jättesnäll så det är väl bara jag som är lite larvig. Miriam har i alla fall bra hår att dra i.


5 månader

5 månader
Titta vad duktig jag är på att sitta på min 5-månadersdag. Att sitta i sanden är kanske lite fusk men mamma och pappa blev stolta i alla fall. Jag fick låna en hink av en lite äldre kompis på lekplatsen. När vi har flyttat ska jag tjata till mig en egen sandlåda.

Heldag i Upplands Väsby

Gunga i väsby
Nu har jag varit i Väsby och gungat igen.

Med farmor
Denna gången med farmor.

ryssmössan
Som hade köpt en vintermössa till mig. Ser nästan ut som en ryssmössa, hi hi, fin va.