I sömnlöshetens land.


Tjena, Morris här!
Idag har mamma och pappa postat ett brev till Skatteverket. I brevet stod det att jag ska heta Morris och Stefan i andranamn (efter morfar och farfar).
Mina första veckor här har varit händelserika, kanske inte så jätteroliga men det blir nog bättre. Syrran vill gärna leka med mig men jag är inte så hållbar ännu, så då blir hon sur och drar mig i håret och kläderna i stället. Men jag får också en massa pussar och kramar av henne, nästan mer än jag får av mamma.
Jag har lite problem med magen så det är svårt att sova och på natten blir det jobbigt för mamma också när hon inte får sova mer än en, två timmar här och där. På BVC säger de att mina tarmar är omogna och att det nog ska lösa sig snart, vi får se.

image121

Vem är tröttast?

Vadå? Jag gillar ju bullar.


image120

Rum för barn


Idag har jag och pappa varit i stan och lekt på rum för barn. Förra gången vi var där målade jag i ateljén men idag lekte vi mest. Min kompis Felix och hans pappa var också med.

image117
image118
image119

Morris


Välkommen till familjen lilla prinsen. Ska bli spännande att se vad du utvecklas till för liten person. Tokig och spexig som storasyster eller en lugn tänkare som pappsen.

Morris

Typiska tjejgrejer


Titta vilka roliga små paket mamma hade i en förpackning på toaletten. Jag var tvungen att öppna alla för att se om det var samma lilla fluffiga servett i dem. Vilken tur att mamma och pappa äter frukost så länge så jag nästan hann med allihopa.

image114
image113