Linnea på besök

Linnea på besök

I fredags var min kompis Linnéa på besök. Hon hade en snygg klänning på sig som jag ska få låna sen när jag blir stor, det sa hennes mamma Iréne i alla fall. Vi lekte med mina leksaker och, som ni ser, vägrade titta in i kameran. Linnéa ska få ett syskon på samma dag som jag skulle födas. Jag hade ju lite bråttom och kom fem dagar för tidigt, vi får se hur den här bebisen gör. Vi kan kanske ha kalas tillsammans nästa år, coolt.

9 månader och på väg!

9 månader och på väg

Fortfarande inga tänder men min nya hobby är att gå. När vi var på Kanarieöarna över nyår var det alltid någon som hade tid att gå med mig så nu är jag riktigt bortskämd. Fast babygymmet går bra också, glider bra på golvet. Jag skulle kanske ha önskat mig en gå-vagn av tomten, men det är ju lätt att vara efterklok. Det jobbiga är dock att jag inte kan krypa fram till något och ställa mig mot det, mamma och pappa måste hjälpa mig hela tiden. Nåja, var sak har sin tid:)
 
Nu drar jag morsan

Nu drar jag morsan, håll i hatten!

Randiga morgontjejer

Randiga morgontjejer

I julklapp av farmor fick jag och mamsen matchande nattlinne och pyamas, tjusigt va. Spana in morsans morgonfrilla, he he.