Bebis möter familjen


Stolt storasyster

image107

Glad mamma som inte träffat Ninja på flera timmar och glad lillebror som inte träffat henne alls förut.

image108

Tvåbarnspappa

image109

Farmor och farfar gosar, och mormor (tyvärr på sne pga bråkig bildöverföring)


Två års saknad


Idag är det två år sen morfar dog, jag fick aldrig träffa honom. Jag gillar att titta på bilder på honom och vet att han är min "moffa". Lillebrorsan ska få hans namn som andranamn, bra va.
Här är en bild på honom och morsan för tjugo år sen ungefär.

image106

Fredagen 26:e oktober


Hm, vilken slang ska jag ta...nä, vad säger du, ska jag föda om några minuter? Bäst att koncentrera sig på uppgiften då.

image103

Stolt men trött pappa med liten och trött nyföding.

image104

Lite suddig bild men inte kan man väl störa en sån sötnos med en blixt.

image105

Nu är lillebror här!

Fredag morgon kl 04.08 kom min lillebror, jättesöt och liten. 3030 gram, 47 cm, två veckor för tidigt. Bilder kommer snart.

I´m a truckdriver, yes I am...


Har man tur så har morbror Kalle en körning med övernattning i Stockholm. Då kan man bli uppjagad tidigt på morgonen och få äta frukost på ett hamburgerställe,

image100

spana in hans lastbil
image101

och kramas lite innan han är tvungen att jobba igen.
image102

Redan Halloween?


Är det ett monster?
image97

Nej, det är en Ninja som upptäckt en dåligt gömd chokladkaka.image98

...och har full koll på att det inte riktigt var meningen.
image99
bus bus

Nya kusinen


Eftersom mamma har varit lite dålig på att uppdatera bloggen så har jag missat att berätta om min nya kusin, Axel. Visst är han söt, tillsammans med farmor på bilden. Jag gillar att klappa honom på huvudet och vill gärna pussas också. Han är två månader nu så mitt lilla syskon och han kommer att vara nästan lika gamla.

image96

Mormor på besök i kojan


Ibland kommer mormor och hälsar på och då kan man bla lura in henne i kojan. Förra veckan kom hon med fyra fina stolar till mig, bra mormor va.

image95

Musik


Mitt nya intresse är att sjunga...eller få mamma och pappa att sjunga. Favoriterna är "titti" (här kommer pippi långstrump), "atta de...ige" (lilla snigel akta dig) och "anta panta" (kalle anka satt på en planka).
Jag och pappa går på sång på biblioteket varannan fredag och där får vi dansa lite också. Sen sjunger vi på öppna förskolan också, ibland flera gånger i veckan.

image94
Spela Guitar Hero är också kul...och coolt.

Dagmamma!


Jag har fått plats hos en dagmamma som bor ca 200 meter från vårt hus, det ni! Det är en "i ur och skur"-dagmamma så jag kommer få vara ute i naturen mycket, som jag älskar. Egentligen ska jag börja till hösten men när mamma är hemma med bebisen i vår kanske jag får vara hos dagmamman några timmar om dagen.
Vi firade tillsammans med våra kompisar Hanna, Leo, Tim och Tia, med tårta från bageriet. På bilden sitter jag hos Leo och är sugen på tårta, Tim vill också smaka.

image92