Kan själv

Jag har aldrig visat något intresse av att äta själv med sked så mamma blev snopen när jag helt plötsligt gjorde detta (tyvärr måste du luta huvudet).


Mera simmande

Här kommer lite nya bilder från babysimmet. Jag och morsan över ytan...

över

...och under.

under

Snö

jag å morsan

Självklart har jag varit ute i snön och lekt men som ni ser blev bilen insnöad. Den blev också chockad och vägrade starta så det blev ingen pulkaåkning för mig förrän veckan efter snön kom. Jag glömde önska mig en pulka av jultomten. Tror ni att mamma och pappa hade kameran med sig då...icke sa Nicke. Hoppas snön ligger kvar lite så jag hinner åka mer, det är hur kul som helst med pulka!

in the snow

Gran Canaria

in the sun

Jag har glömt att berätta om mitt första nyårsfirande. Det skedde på varmare breddgrader, Maspalomas. Vi åkte ett helt gäng: Jag, mamma, pappa, mormor, morbror Kalle, moster Karin, morbror Johannes och Felix såklart.
Det var varmt och skönt men väldigt blåsigt. Jag var väldigt populär bland lokalbefolkningen, särskilt när de fick höra att jag heter Ninja (niña=flicka på spanska).
Vi gjorde en massa roliga saker, bl.a....

in the sub

...åkte vi ubåt...

Pedro the monkey

...och åt mycket på restaurang (dock inte apor). Lilla Pedro, på bilden, fick jag i en djurpark som hette Palmitos Park. Han är jättemysig och god.
Om ni vill se fler bilder går ni in på familjen Macklins hemsida, länk till höger.