8 månader och fortfarande tandlös

8 månader och fortfarande tandlös

I söndags fyllde jag 8 månader och i måndags var jag på BVC. Jag väger nu 7775 g och är 68,5 cm lång (kort). Mamma och pappa trodde att jag skulle vara ännu längre för att jag vuxit ur mina pyamasar på bara en vecka.
Fortfarande inga tänder men jag kan bitas ändå och krypa är inget som intresserar mig direkt. Inte tillräckligt mycket för att jag ska lyfta baken från golvet i alla fall, fy för att ligga på mage. Jag gillar mer att sitta och posera som på bilden.
Snart är det jul och våra försök att fixa julkort tillsammans med min kusin Felix gick väl inte så bra. Dåliga kameror och kanske fotograferna med, hi hi. Vi får skicka ut nyårskort i stället.

Tomtekul

Tomtekul

Ibland är något så roligt att man inte vet vart man ska ta vägen. Som t.ex. en tomte som hoppar och spelar "Santa Claus is coming to town".

Arbetsplats

jobba2

Morbror Kalle kom på besök för att äta indisk mat och se när farfar och pappa fixar till sovrummet. Jag fick ha hörselskydd på mig och passade på att härma pappas alla konstiga verktyg, prrrrttttt.

jobba

Tomteskägg

Tomteskägg

Så här bra gick det när jag skulle äta smörgås själv medan mamma gav mig gröt.

Djupdykare

dyk1
dyk2
dyk3

Efter nyår ska jag börja steg 3 i babysim, Delfinerna. Jag har lärt mig att dyka mellan mamma och pappa och åka rutchkana ner i vattnet. Simringen kan jag också ta mig fram själv med nu. Jag älskar vatten!

Hjärtevänner

Hjärtevänner2
Hjärtevänner

När jag och mamma kom hem till Felix och hans mamma för att äta lunch tyckte jag att han hade en så snygg tröja på sig. Sen fick jag ett paket av honom och gissa vad det var i...just precis, en likadan:) Vilken tur att jag dreglade ner mig så mycket att jag var tvungen att byta till den på direkten. Sen gosade vi lite i soffan medan våra mammor försökte få en bra bild.

Helkul med innebandy

Helkul med innebandy

Här kommer en gammal bild, måste ta igen lite nu när jag varit offline så länge.

Jag var på min första innebandymatch den 7 oktober. Det var Balrog som mötte IKSU, där mammas kompisar Ina och Elin spelar. Mamma har spelat med dem förut i både Lina IK och Södertälje Rockets.
På bilden skrattar jag helgalet med Elin efter matchen, hoppas vi träffas snart igen så jag kan få känna på hennes två SM-guldmedaljer:)
Mamma vill att jag ska spela innebandy när jag blir stor, vi får väl se.