Gungar i Upplands Väsby

Gungar i Upplands Väsby
En bild som mamma tog för två veckor sen när jag var och hälsade på hos mina kompisar Anya och Erik. Första gången jag gungade, inte så högt dock.

Provar sängar på IKEA

Provar sängar på IKEA
I måndags var jag med gos-kusinen Felix på IKEA. Vi provade vilken säng som var bäst att mysa i. Felix har precis fyllt två år och tycker mycket om mig. Han tjatar om mig hemma "bebis, Ninja bebis" och brukar pussa mig ofta. När jag kan prata ska jag säga hur mycket jag tycker om honom. Jag gillar att titta på honom när han springer omkring och busar, då skrattar jag.

Monster-Ninja

Monster-Ninja
Mamma och pappa ska jämt hitta på en massa hyss med mig.

Här är jag bara några timmar gammal.

Här är jag bara några timmar gammal. Mitt första plagg har mamma designat, familjen på magen.

Nu kommer bilderna inte i kronologisk ordning direkt men vi måste ju börja någonstans:)

Lite kort om mig

Ninja heter jag, inte för att pappa eller mamma är kampsports-fantaster eller stora Jackie Chan-beundrare utan för att det är ett fint namn helt enkelt.
Jag är en glad liten tjej som kom till denna värld 17 april, annandag påsk (2006).  Mamma och pappa blev väldigt glada för att det var just jag för jag är den sötaste lilla vingmutter de sett. Jag gillar att äta, gosa, leka och sjunga. Jag gillar inte att ligga ner, stod helst upp redan innan jag var en månad gammal. Snart ska jag lära mig att sitta också så jag slipper det där tråkiga horisontella läget.
Många av mina kompisar har fått en blogg så jag blev lite avundsjuk och tjatade på mamma. Hon gav med sig men lovar inte att skriva här varje dag, vi får väl se...

Här är jag, en glad liten skit.

Här är lilla jag