Gos-Morris

Ninja var rätt så späd när hon var liten, hade aldrig sånt där gosigt babyhull. Morris har däremot mycket av den varan och gosar gärna. Ninja är en väldigt kramig och kärleksfull liten person (som just nu älskar pappa, Pippi, Spindelmannen, Morris och mamma... även mandlar härom dagen) så man kan säga att vi har fått två väldigt kramgoa barn.
Ninja vill att vi ligger bredvid henne när hon ska somna så hon kan dra/pilla oss i håret. Vi orkar inte riktigt ta fajten att vänja henne av med detta beteende (som ibland är väldigt jobbigt) så vi ligger lydigt där tills hon har somnat. Det tar 5-45 minuter beroende på trötthet.
Morris däremot börjar korva sig i famnen när han är trött och vill bestämt att vi lägger ner honom i hans säng. Där ligger han och mumlar eller klagar ibland, tappar nappen, får den igen och somnar sött. Väldigt skönt för oss... men kanske inte lika mysigt trots allt. Ibland är han dock så trött att han somnar i famnen och då är det svårt att släppa.
image274
Jag älskar dig lilla goskorven!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Åh vad mysigt det ser ut!! Våra barn somnar sällan i famnen, vilket är tråkigt för det är så gosigt. Men i andras famnar går det ibland bra... :( Linnéa är dock supergosig av sig, så det får man njuta av. Lukas med, än så länge... Kramis!

2008-05-18 @ 21:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback