Degardag med My Little Pony

Idag har vi inte varit utanför dörren. Jo, bara jag när jag hämtade posten och slängde soporna.
Vi hade lite planer på att åka till badhuset men sen somnade Morris och sov 3,5 timme (de somnade 22 igår). Så vi blev hemma istället.
Ninja har lekt med några små hästar som jag hittade igår när jag städade. Hon har även tittat på risiga Youtube-klipp med My Little Pony och först när det var läggdags kom jag på i vilken låda det kunde finnas några hästar. När jag öppnar lådan ser jag att det var visst fyra hästar där i. Så nu har hon tre stora och tre små (bara en äkta vara dock) som jag gärna hjälpte henne att kamma.
Jag kommer så ihåg hur jag pysslade med den där stackars manen på min ensamma lilla pony (kusinen hade flera hundra, med barnmått mätt alltså). Måste till mamma och leta rätt på min gamla häst, förstår de som samlar på dem.
Nu sover de i alla fall tryggt bredvid Ninja, hennes ponnies. Och hon lär vakna med ett "Du är så söt, min kära lilla ponny... men det är dig jag gillar bäääst" i morgon.

Yoghurt med hallon och smörgåsrån till mellis, och lite sång förstås.

Passar på att nämna att Ninja är nyklippt. Vi kapade två cm i går innan vi badade och hoppas nu på mindre trassel. Det är första gången vi klipper "på riktigt" då vi förut mest har jämnat till. Denna gång lyckades jag med luggen också, klippte inte så kort.
Morris får nog spara sin hockeyfrilla till sommaren, om det inte börjar trassla det med. Han har fått härliga lockar bak i nacken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback